Sint-Jacobsnieuwstraat 87 - 9000 Gent

Welkom in Hotel Cathedral

Hotel Cathedral is gelegen nabij het historisch centrum van Gent, waar u door de gastvrouw zelf ontvangen wordt. Het hotel beschikt over een eigen parking tegen vergoeding van 20 € per dag geldig vanaf 11 uur dag van aankomst tot 11 uur datum van vertrek.

Elke kamer heeft airco en een eigen badkamer voorzien van haardroger, wc en douche, flatscreen Tv met internationale kanalen en bureel met gratis wifi.
Het hotel beschikt over standaardkamers, standaardkamers met zithoek, , comfortkamers en een duplexkamer.
Vakantielogies Cathedral beschikt over standaardkamers en standaardkamers met externe badkamer. Vakantielogies Cathedral is gelegen in een bijgebouw naast het hotel.
De standaardkamers met zithoek, comfortkamers en duplexkamer beschikken over een zithoek met salontafel en zitbank, koffie-en theefaciliteiten.
De Sint- Baafskathedraal met het Lam Gods en de bekende drie torens van Gent liggen op 200 meter wandelafstand van het hotel. Het winkelcentrum met zijn talrijke boetieks, zowel de universiteiten en de Vlerick managementschool als het cultuur- en congrescentrum ‘Het Pand’ zijn dichtbij. Hotel Cathedral is dan ook het hotel voor zowel toerisme als voor zakenmensen. Tevens voorzien wij een honesty bar waarbij de gasten zich kunnen bedienen van zowel frisdranken of alcoholische dranken en chocoladerepen.
Hotel Cathedral is dan ook de uitstekende locatie om Gent te ontdekken. Welkom !

Hotel Cathedral Gent
Sint-Jacobsnieuwstraat 87
9000 Gent
Tel: +32 (0)9 329 56 08
info@hotelcathedral.be